PVC vouwdaken

PVC vouwdaken

Houdt de tafels van uw terras het héle jaar door gevuld zonder uw terras permanent dicht te bouwen! U en uw gasten hebben behoefte aan een systeem dat beschermt tegen alle weersinvloeden het gehele jaar door.

Bescherming
Bescherming tegen de zon en regen is voor een PVC doekoverkapping vanzelfsprekend én ook bij sterke wind hoeft de installatie nog niet meteen ingestuurd te worden. Met een doekoverkapping maakt u uw terras weersonafhankelijk, waardoor uw terrasseizoen automatisch eerder kan beginnen en langer door kan gaan.

Techniek
Een doordacht ontwerp, opgebouwd uit een sterk aluminium frame met een waterdicht PVC doek, zorgt dat bij regenval het water van het doek wordt afgevoerd via de goot en de staanders. Dit betekent dat uw gasten nooit onder een waterval van regenwater door hoeven om uw terras te bereiken.

Uitvoeringsmogelijkheden
Doormiddel van de geïntegreerde LED verlichting in de ribben of in het omliggende frame brengt u sfeer op uw terras en tevens de nodige verlichting voor in de avonduren. Tevens is dit systeem op ieder gewenst moment uit te breiden met een divers assortiment van (glas)wanden. zo fungeert uw terras zomers als een fijn buitenverblijf en in het naseizoen tovert u uw terras om tot een knusse tuinkamer.

Voordelen van PVC vouwdaken

  • Elektrisch te bedienen
  • Regenwerend
  • Filtert de UV-straling
Waarom Veraluxe?
  • Gratis advies in onze showroom!
  • Professionele producten!
  • Vakkundige montage en perfecte service!
Vragen of advies?

Veraluxe werkt samen met